SHARE
INTERESSE?

€ 195.000,- k.k.


Eindhoven – Veldmaarschalk Montgomerylaan 815

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 195.000,- k.k.
Adres
Veldmaarschalk Montgomerylaan 815
Plaats
Eindhoven
Postcode
5623 AX
Bouwjaar
1960
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
73 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Brochure

Foto's

Meer foto's...

Informatie

OPEN HUIS ZATERDAG 12 MEI VAN 10:30 TOT 12:00. KOMT U OOK EEN KIJKJE NEMEN?

Ruim 3-kamer-appartement (mogelijkheid tot terugbrengen tot 4-kamer app) op de 1ste woonlaag van een karakteristiek en kleinschalig complex met een grote woonkamer met aangrenzende eetkamer, 2 slaapkamers, 2 balkons en eigen berging in het souterrain. Gelegen vlakbij het centrum van Eindhoven, diverse scholen, winkels en sportvoorzieningen.

SOUTERRAIN:
Eigen ruime berging van ca. 10 m2 met elektra. Tevens is er ook een algemene ruimte voor de fietsen.

BEGANE GROND:
Entree met de brievenbussen en videofooninstallatie. Centrale hal met het trappenhuis en toegang tot het souterrain.

1STE VERDIEPING:
Verdiepingsvloer met toegang tot 2 appartementen.

APPARTEMENT:
Ruime entree/hal met de meterkast, ruimte voor een kapstok, het toilet en toegang tot de keuken, slaapkamers en woonkamer. De hal is afgewerkt met een laminaatvloer en strakke stucwerk wanden en plafond.

Het toilet is deels betegeld en voorzien van een closet, fonteintje en mechanische afzuiging.

Een zeer ruime woonkamer (ca. 35 m²) met een aangrenzende eetkamer (voorheen slaapkamer) met een balkon aan zowel de voor- en achterzijde. Door de grote raampartijen is er sprake van een optimale lichtinval. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en keurige stucwerk wanden. Men zou op eenvoudige wijze een separate eet-/slaap-/werkkamer kunnen realiseren door het plaatsen van deuren tussen de eet-/woonkamer.

Het balkon, gelegen op het westen, aan het zitgedeelte van de woonkamer biedt voldoende ruimte voor een zitje en kijk uit op het omliggende groen. Het balkon grenzend aan het eetgedeelte is gelegen op het oosten.

Afzonderlijke keuken met een keukenmeubel in wandopstelling. De keuken is uitgerust met een 4-pits gaskookstel, afzuigkap, spoelbak en aansluitingen voor de wasmachine. Vanuit de keuken is het balkon te bereiken grenzend aan het zitgedeelte van de woonkamer.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. De ouderslaapkamer is voorzien van een inbouwkast en biedt toegang tot de badkamer. De 2de slaapkamer is prima te gebruiken als slaap-, werk- of bergkamer.

Geheel betegelde badkamer met een douche en vaste wastafel.

ALGEMEEN:
– Ruim 3-kamer-appartement met grote woonkamer met aangrenzende eetkamer, eigen berging en twee balkons;
– Op eenvoudige wijze mogelijk een 4de separate kamer te realiseren als bijvoorbeeld eet-, slaap- of werkkamer;
– Het gehele appartement is voorzien van dubbele beglazing;
– Verwarming middels blokverwarming, warmwater middels centrale voorziening;
– Voldoende (gratis) parkeergelegenheid aan de straat voor het complex;
– Een gezonde en professionele VvE. De maandelijkse bijdrage is € 199,72, dit is inclusief € 75,61 voorschot stookkosten.

LOCATIE:
Veldmaarschalk Montgomerylaan 815 is gelegen in de wijk Kronehoef. Op korte afstand van het appartement ligt het gezellige winkelgebied rondom de Kruisstraat en Woenselse Markt met vele winkels voor de dagelijkse boodschappen maar ook leuke restaurantjes. Tevens wordt er iedere zaterdag een weekmarkt georganiseerd op de Woenselse Markt. Op slechts een paar minuten fietsen vindt u het stadscentrum met al haar voorzieningen, het NS station, de TU/e, Fontys, Design Academy, Strijp-S en diverse sportvoorzieingen. Veel centraler wonen kan bijna niet!

Video

plattegronden

Ligging

Contact

Ik heb zeker interesse in deze woning.