Taxaties

Taxeren

Een taxatierapport kan voor diverse doeleinden worden opgesteld.
De meest voorkomende reden van een taxatie is voor de aanvraag of oversluiting van uw hypotheek.

Maar het kan ook voor bijvoorbeeld:
– boedelverdeling bij echtscheiding;
– contrataxaties;
– bepalen van de nalatenschap;
– fiscale zaken.

Voor een zorgvuldig, correct en bovendien snel taxatierapport bent u bij Hendrix & Huybregts Taxatiebureau aan het goede adres. Wij taxeren conform onze beroepsnormen; betrouwbaar, discreet en perfectie. Ons kantoor is aangesloten bij de brancheorganisatie NVM en het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT), we beschikken over de benodigde certificeringen en dus worden al onze rapporten door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

logo van validatieinstituut NWWI voor taxatie

Het NWWI (mede opgericht door de NVM) is opgericht als onafhankelijk keurmerk voor taxaties en om taxatiefraude te voorkomen. Alle geldverstrekkers accepteren het NWWI rapport en sommigen schrijven het verplicht voor. Het NWWI geeft de consument zekerheid over de waarde van zijn woning. Bijkomend voordeel is dat uw bank en financieel adviseur het rapport automatisch ontvangen waardoor alles nog sneller loopt.

Wist u dat u met een taxatierapport ook geld kunt besparen? Lees dan eens dit handige artikel over hoe een taxatierapport u hierbij kan helpen.

Wilt u direct uw NWWI rapport aanvragen, vul dan direct de gegevens hieronder in!

Bij een van de laatste vragen kunt u dan onze naam als de taxateur invoeren zodat wij het rapport automatisch in ons systeem ontvangen.

Chat openen
💬 Stuur ons een WhatsApp
Hendrix & Huybregts Makelaars
Hallo, welkom bij Hendrix & Huybregts Taxatiebureau. App ons direct met uw taxatie vragen!