Wie we zijn

ONZE MEDEWERKERS

Beweeg de muis over de foto voor meer informatie.

VERKOOP & AANKOOPEXPERT – BETROUWBAAR, EERLIJK, HELDER EN VOORUITSTREVEND

“Mocht er een Michelinster zijn voor makelaardij, dan zouden we alles op alles zetten om een ster te bemachtigen”

De aankoop of verkoop van een huis is een belangrijke stap in iemands leven. Vergelijk het met een huwelijk, het maken van die ene wereldreis of het kopen van een spiksplinternieuwe auto. De een doet het nooit, sommigen maar één keer in hun leven en anderen weer vaker. Maar boven al is het iets waar je een weloverwogen beslissing over wilt nemen. Als het gaat over de aan- en verkoop van een woning is Hendrix & Huybregts Makelaars dé betrouwbare partner die u zoekt.

“We zijn gevestigd in het centrum van Eindhoven en kennen de stad op ons duimpje”
Waar begin je? Waar moet je op letten? Welke makelaar kies je? Hendrix & Huybregts kenmerkt zich als een betrouwbaar en empathisch makelaarskantoor. Door te werken met een klein team kunnen we ons altijd verdiepen in de klant. Het gaat niet alleen om het huis, maar wellicht des te meer willen we de mensen echt leren kennen. Pas dan kunnen we de beste service leveren.

“De verkoop van een huis is bij ons een soort vakantieliefde. Kort, soms heftig, maar altijd een proces waarbij u te maken heeft met één en dezelfde contactpersoon”

“We willen iedereen helpen die waarde hecht aan kwaliteit en prettige dienstverlening.”

Direct een afspraak maken!

Een indruk zegt meer dan duizend woorden. Benieuwd wat wij precies doen? Bekijk dan onderstaand filmpje voor een korte impressie an onze dienstverlening.

Chat openen
💬 Stuur ons een WhatsApp
Hendrix & Huybregts Makelaars
Hallo, welkom bij Hendrix & Huybregts Makelaars. Waarmee kunnen we u helpen?