Hendrix & Huybregts Matchmakers – deel 1

Eigenlijk zijn we bij Hendrix & Huybregts Makelaars geen verkopers. We zijn matchmakers ?. We introduceren mensen bij huizen totdat ze op een huis verliefd worden. Dan veranderen we in wedding planners ?.

Speciaal voor Valentijnsdag ? introduceren we een nieuwe maandelijkse serie -> Hendrix & Huybregts Matchmakers. Voor klanten zijn we op zoek naar leuke woningen ?! Weet u het perfecte huis ? voor hen dat te koop is/komt of wilt u zelf misschien uw huis verkopen aan hen, dan belonen we u graag met een dinercheque*!

Onze zoekertjes voor deze maand:

? Voor twee leuke mensen uit Griekenland zoeken we een gezinswoning met grote keuken in stadsdeel Stratum in Eindhoven. Vraagprijs maximaal € 400.000,–.

? Voor een stel uit Italië zoeken wij een toffe gezinswoning in Nuenen met een vraagprijs tot € 320.000,–.

? Voor een aardige jonge man zoeken we een leuk appartement met minimaal 2 slaapkamers nabij het centrum van Eindhoven. Vraagprijs maximaal € 260.000,–.

? Voor een zorgzame man zoeken we een ruime goed afgewerkte woning met een vraagprijs tussen de € 500.000,– en € 600.000,–.

? Voor een leuke vader met 4 kinderen zoeken we een woning met karakter én 4/5 slaapkamers aan de zuidkant van Eindhoven met een vraagprijs tot ongeveer € 350.000,–.

? Voor een stel zijn we op zoek naar een woning met 3 slaapkamers, ruime keuken, in de wijk Tuindorp, Rochus- of Schrijversbuurt met een vraagprijs tussen de € 400.000 en € 500.000,–.

Weet je een leuk huis voor een van onze klanten?

Vul hieronder het formulier in en we nemen snel contact met je op!

     

    *Informeer bij de makelaar naar de exacte voorwaarden.