INTERESSE?

€ 550.000,- k.k.


Eindhoven – Tongelresestraat 508-510

Status
Verkocht onder voorbehoud
Koopprijs
€ 550.000,- k.k.
Adres
Tongelresestraat 508-510
Plaats
Eindhoven
Postcode
5641 AX
Bouwjaar
1920
Perceel oppervlakte
593 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
176 m2
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Brochure

Foto's

Meer foto's...

Informatie

Unieke mogelijkheid! 2 woningen op 1 perceel – dubbele bewoning mogelijk – met daarbij ook nog een royale loods/garage van 125 m². Gelegen in Tongelre nabij scholen, winkels, uitvalswegen, Sectie-C , groendomein Wasven en slechts 10 minuten fietsen van het centrum van Eindhoven.

Tongelresestraat 510:
Begane grond: Entree met de trapopgang naar de 1ste verdieping en toegang tot de woonkamer. L-vormige woonkamer van circa 35 m² met een schouw en trapkast. Half-open keuken met een keukenmeubel in wandopstelling. Bijkeuken met de badkamer, aansluiting voor de wasmachine, cv-installatie en deur naar de tuin. Geheel betegelde badkamer met een douche en toilet.

1ste verdieping: Overloop met aansluitend 2 inbouwkasten en 3 slaapkamers. 2 slaapkamers (waarvan 1 met inbouwkast) zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. De kamers beschikken beiden over een dakkapel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot het platte dak.

2de verdieping: Via een vlizotrap te bereiken zolderverdieping.

Tongelresestraat 508:
Begane grond: Entree met een inbouwkast en toegang tot de woonkamer. Woonkamer van circa 21 m² met een inbouwkast. Half-open keuken met een keukenmeubel in wandopstelling en de trapopgang naar de verdieping. Aansluitend een open bijkeuken met de badkamer, een daklicht en deur naar de tuin. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche en toilet.

1ste verdieping: Overloop met aansluitend 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een dakkapel. Slaapkamer 2 is gelegen aan de achterzijde van de woning en beschikt over een deur naar het platte dak.

BUITEN:
Zij- en achtertuin gelegen op het zuiden met een stenen berging, carport/afdak waar men circa 4 auto’s kan parkeren en grote garage/loods. De garage/loods is circa 125 m² groot en is voorzien van een elektrische roldeur, smeerput, elektra, kunststof kozijnen met dubbel glas en vaste trap naar de 1ste verdieping.

ALGEMEEN:
– Dubbele bewoning mogelijk! Ideaal bijvoorbeeld voor een samengesteld gezin, om naast vrienden/familie te wonen of als woning met naastgelegen mantelzorg woning;
– Mogelijkheid tot het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein;
– Royale garage/loods, perfect voor een beroep aan huis, als opslagruimte of voor een hobby die ruimte benodigd;
– Koper dient rekening te houden met de nodige moderniseringskosten en eventuele kosten om de woningen te scheiden (o.a. verwarming, riolering etc.);
– Deels voorzien van kunststof- en deels houten kozijnen. Met op de begane grond HR++ beglazing en op de verdieping grotendeels v.v. isolerende beglazing;
– De slaapkamers aan de voorzijde en beide woonkamers zijn voorzien van een luchtzuiveringssysteem (Sonair);
– Verder is de woning voorzien van een dakisolatie;
– Tongelresestraat 508 heeft energielabel D (geldig tot 07-06-2032), Tongelresestraat 510 heeft energielabel E (geldig tot 07-06-2032);
– De koper dient er rekening mee te houden dat bij verkoop een voorbehoud van financiering van maximaal de vraagprijs zal worden toegestaan.

LIGGING:
Tongelresestraat 508-510 is gelegen in stadsdeel Tongelre. Op loopafstand van 3 basisscholen (OBS ’t Karregat, BS De Driesprong & BS De Boog), school voor voortgezet onderwijs (Lorentz Casimir College), de gezellige Wasvenboerderij, de mooie natuur van het Wasven, winkels voor de dagelijkse boodschappen en het creatieve Sectie-C. In een straal van circa 15 minuten fietsen vindt u verder het centrum van Eindhoven, de TU/e, natuurbad De IJzerenman, Wandelpark Eckart, de Karpendonkse Plas, Maxima Medisch Centrum, TU/e, Fontys, Design Academy en dorpskernen van Geldrop en Nuenen. Door de ligging nabij directe uitvalswegen bent u snel onderweg in alle richtingen.

Video

plattegronden

Ligging

Contact

  Ik heb zeker interesse in deze woning.  Makelaar Eindhoven - Back to Top
  Chat openen
  💬 Stuur ons een WhatsApp
  Hendrix & Huybregts Makelaars
  Hallo, welkom bij Hendrix & Huybregts Makelaars. Waarmee kunnen we u helpen?