SHARE
INTERESSE?

€ 225.000,- k.k.


Eindhoven – Karel de Grotelaan 297

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 225.000,- k.k.
Adres
Karel de Grotelaan 297
Plaats
Eindhoven
Postcode
5615 SW
Bouwjaar
1955
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
72 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Brochure
Brochure

Foto's

Meer foto's...

Informatie

Nog geheel naar eigen wens te maken en in te delen 4 kamer-appartement op de 3de woonlaag van een karakteristiek en kleinschalig complex met een lichte woonkamer, 3 slaapkamers, maar liefst 2 balkons en ruime eigen berging in het souterrain. Gelegen vlakbij het centrum van Eindhoven, diverse scholen, winkels en openbaar groen.

SOUTERRAIN:
Grote berging voorzien van elektriciteit.

BEGANE GROND:
Centrale entree met brievenbussen en bellenplateau. Hal met toegang tot het souterrain met de individuele bergingen en trapopgang naar de verdiepingen.

2DE VERDIEPING:
Portaal met toegang tot 2 appartementen en de eigen meterkast (v.v. 3 groepen en aardlekschakelaar).

APPARTEMENT:
Entree/hal met het toilet en toegang tot de woonkamer, slaapkamers en de keuken. Deels betegeld toilet met een wandcloset en fonteintje.

Woonkamer met een moederhaard, inbouwkast en grote raampartijen. De woonkamer heeft middels 2 sets openslaande deuren toegang tot een slaapkamer aan de voorzijde en één aan de achterzijde. Een van deze kamers zou bijvoorbeeld ook ideaal te gebruiken zijn als eetkamer direct grenzend aan de woonkamer.

Aparte keuken met een keukenmeubel met een gasboiler en toegang tot de badkamer en het balkon aan de achterzijde van het complex.

Balkon aan de achterzijde van het complex, gelegen op het zuidwesten. Op het balkon is voldoende ruimte voor het plaatsen van een zitje.

Slaapkamer 1 (ca. 10 m2), grenzend aan de woonkamer, is gelegen aan de portiekzijde van het appartement. Een deur geeft toegang tot een 2de balkon.

Balkon 2 is gelegen op het noordoosten en biedt uitzicht op een groen plantsoen.

Slaapkamer 2 (ca. 12 m2), tevens grenzend aan de woonkamer, is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot de badkamer en het 2de balkon.
Slaapkamer 3 (ca. 9 m2), is ook gelegen aan de achterzijde van het appartement. Deze kamer is voorzien van een eenvoudig keukenmeubel en is bereikbaar vanuit de hal.

Deels betegelde badkamer met een vaste wastafel en douche. De badkamer is toegankelijk vanuit zowel de keuken als slaapkamer 2.

ALGEMEEN:
– Ruim 4-kamer-appartement met een lichte woonkamer, 3 slaapkamers, eigen berging en twee balkons;
– Nog geheel naar eigen wens te maken – ook qua indeling. Een koper dient rekening te houden met moderniseringskosten;
– Verwarming middels een moederhaard, warm water middels een gasboiler;
– Professionele en gezonde VvE, de servicekosten bedragen € 155 per maand;
– Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
– Voorlopig energielabel E;
– De koper dient er rekening mee te houden dat bij verkoop, een voorbehoud van financiering van maximaal de vraagprijs zal worden toegestaan.

LIGGING:
Karel de Grotelaan 297 is gelegen in een kleinschalig en karakteristiek complex in de wijk Oude Spoorbaan, stadsdeel Gestel. Het appartement is op circa 5 minuten fietsen gelegen van de binnenstad en het station van Eindhoven. Op loopafstand van het appartement vind je de winkels voor je dagelijkse boodschappen aan de Hoogstraat, een basisschool (BS De Troubadour), 2 scholen voor voortgezet onderwijs (Montessori College en Christiaan Huygens College) en 2 parken (Genderpark en Severijnpark). Door de ligging nabij directe uitvalswegen (De Ring en de Karel de Grotelaan) ben je snel onderweg in alle richtingen.

Video

plattegronden

Ligging

Contact

    Ik heb zeker interesse in deze woning.    Makelaar Eindhoven - Back to Top