SHARE
INTERESSE?

€ 125.000,- k.k.


Eindhoven – Herman Gorterlaan 271

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 125.000,- k.k.
Adres
Herman Gorterlaan 271
Plaats
Eindhoven
Postcode
5644 SM
Bouwjaar
1975
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
69 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Brochure

Foto's

Meer foto's...

Informatie

In het appartementencomplex Kortonjo, aan de rand van natuurgebied de Genneper Parken, gelegen 2-kamer service appartement met een grote lichte woonkamer, open keuken, 1 slaapkamer, zonnig balkon met fraai vrij uitzicht over Eindhoven, inpandige berging en gezamenlijke fietsenberging. Bent u 55 jaar of ouder en wilt u wonen met alle mogelijke service direct aan huis? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen!

BEGANE GROND:
Entree met het bellentableau en intercominstallatie. Aansluitend de centrale hal met de brievenbussen, het trappenhuis en de liften.

8STE VERDIEPING:
Corridor met toegang tot de appartementen.

APPARTEMENT:
Hal met de meterkast (9 groepen en glasvezelaansluiting), een inpandige berging, vaste kast en toegang tot de woonkamer en badkamer. De hal is afgewerkt met spachtelputz wanden en spuitwerk plafond. De inpandige berging is v.v. de aansluitingen voor de wasmachine en biedt daarnaast voldoende bergruimte.

Ruime en heerlijk lichte woonkamer van circa 24 m2 met grote raampartijen die zorgen voor een fijne daglichtinval. De woonkamer is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en spuitwerk plafond.

Open keuken met een net keukenmeubel in hoekopstelling. De keuken is uitgerust met een composiet werkblad, elektrische kookplaat, vaatwasser, koelkast en spoelbak. De diverse onder- en bovenkasten bieden voldoende bergruimte.

Slaapkamer van circa 13 m2 met toegang tot het balkon en de badkamer. De slaapkamer is afgewerkt met spachtelputz wanden en spuitwerk plafond.

Het ruime en zonnige balkon is circa 11 m2 groot en biedt voldoende ruimte voor een gezellig zitje. Het balkon biedt een fraai weids vrij uitzicht over Eindhoven.

Geheel betegelde badkamer met een inloopdouche, inbouwcloset en vaste wastafel in meubel.

ALGEMENE INFORMATIE:
Waar ligt Kortonjo?
Het complex is gelegen pal aan de Aalsterweg net voor het politiebureau en tegenover Landgoed Kortonjo. Naast Kortonjo ligt Wissenhaege, een uitermate luxe complex van Vitalis. Tevens grenst het complex direct aan het natuur- en recreatiegebied Genneper Parken waar u bijvoorbeeld heerlijk kunt wandelen.

Service? Wat houdt dat precies in?
Mocht het nodig zijn, dan is zorg en thuisservice aanwezig. Op alle vlakken, van maaltijden tot klusjes, van schoonmaak tot medische zorg. In het appartement is een draadloos alarmsysteem aanwezig waarmee dag en nacht een zorgmedewerker kan worden opgeroepen.

Heb ik dan nog wel privacy?
Zeker! Huidige bewoners spreken van een veilige woonomgeving met respect voor de privacy. Ieder appartement is compleet zelfstandig.

Welke voorzieningen zijn er nog meer?
Er zijn diverse verenigingen waarbij u zich kunt aansluiten. Op de begane grond is er een ontmoetingsplek ’t Praethuys met biljart gelegenheid en kunt u dagelijkse boodschappen doen in de superette. Verder is er een bibliotheek, kapsalon, pedicure, wasserette, fysiotherapeut en audicien. Daarnaast is er een klussendienst, een kapel/kerkzaal en een vergaderzaal. Er zijn zelfs logeerkamers aanwezig. Kortom, alles echt binnen handbereik!

Ik heb ook nog een auto. Kan ik die ergens parkeren?
Op het terrein zijn ruim voldoende parkeervakken, voor u of voor uw gasten. Ook kunt u een privé-parkeerplaats huren, dan bent u helemaal zeker van uw plek.

Zijn er ook servicekosten?
Als u een appartement koopt in Nederland dan wordt u automatisch lid van de zogenaamde Vereniging van Eigenaars, kortom VvE. Alle leden samen zorgen ervoor dat het gebouw in een goede stand wordt gehouden. Daarom reserveert men voor groot onderhoud. Natuurlijk is er ook dagelijks klein onderhoud en brandt er onder andere licht in de algemene ruimten. Ook verzekert men het gebouw collectief. Daarnaast zit er in servicekosten ook stookaandeel, omdat het complex blokverwarming heeft.
In Kortonjo betaal je daarnaast ook nog een vast bedrag voor de stand-by-service.
De totale kosten (dus reservering, dagelijks onderhoud, verwarming en service) bedragen € 315,13 per maand. Een voorschot voor elektra wordt apart in rekening gebracht en is € 14,24 per maand.

In de service- en dienstverlening is inbegrepen:
– Het verzamelen van het huisvuil en het doen afvoeren hiervan.
– Het onderhouden van de tuin.
– Voorschot stookkosten en elektriciteitsverbruik appartementen.
– Energiekosten gemeenschappelijke ruimten en de 3 liften.
– Uitgebreide opstalverzekering, inclusief glas.
– Reserveringen t.b.v. toekomstig onderhoud.
– Het onderhoud van alle gemeenschappelijke installaties (alarm-, camerabewaking-, c.v.-, lift- en hydrofoorinstallaties).
– Het in ieder appartement ter beschikking stellen van apparatuur om in noodgeval medewerkers van zorgcentrum Kortonjo te alarmeren.
– Diensten m.b.t. onderhouden van de gemeenschappelijke ruimten en glasbewassing van gemeenschappelijke ruimten.
– Het verzorgen van gebruikerstoegang van appartementseigenaren tot recreatiezalen, m.u.v. van besloten activiteiten.
– Het bijhouden van de administratie welke betrekking hebben op vermelde kostenposten.
– Aanwezigheid van een huismeester.

Video

plattegronden

Ligging

Contact

Ik heb zeker interesse in deze woning.