SHARE

TAXATIES

Taxeren
Een taxatierapport kan voor diverse doeleinden worden opgesteld.
De meest voorkomende reden is voor de aanvraag of oversluiting van uw hypotheek.

Voor een uitgebreide en zorgvuldige taxatie bent u bij Hendrix & Huybregts makelaars aan het goede adres. Wij taxeren conform onze beroepsnormen; betrouwbaar, discreet en perfectie. Ons kantoor is aangesloten bij de brancheorganisatie NVM en het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT), we beschikken over de benodigde certificeringen en dus worden al onze rapporten door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

nwwipng

Het NWWI (mede opgericht door de NVM) is opgericht als onafhankelijk keurmerk voor taxaties en om taxatiefraude te voorkomen. Alle geldverstrekkers accepteren het NWWI rapport en sommigen schrijven het verplicht voor. Het NWWI geeft de consument zekerheid over de waarde van zijn woning. Bijkomend voordeel is dat uw bank en financieel adviseur het rapport automatisch ontvangen waardoor alles nog sneller loopt.

Wilt u direct een NWWI taxatie aanvragen? *Klik hier*

Kosten:
De kosten voor een taxatierapport bedragen:
– voor een koopsom tot € 450.000: € 450 inclusief BTW, kadastrale- en NWWI kosten
– voor een koopsom tussen € 450.001 en € 800.000: € 550 inclusief BTW, kadastrale- en NWWI kosten
– voor een koopsom boven € 800.000: € 650 inclusief BTW, kadastrale- en NWWI kosten

Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW, kadastrale- en NWWI kosten. Er zijn dus geen verborgen kosten! Het rapport kunt u na gereedheid downloaden via een speciale link.